Vrienden van de Buine Vloot prijs

botterIn totaal 22 keer is uitgevaren om met gasten te kijken naar de wedstrijden van de D.A.R.P. (Dinsdag Avond Rond en- Platbodems). Tientallen mensen hebben genoten van het uitzicht op het water en van het spektakel die de wedstrijden boden.

Ook heeft het publiek 22 keer de Publieksprijs vastgesteld de winnaars waren; HN3,BU20,HK89, BU12, Vrouwe Hendrika, WR54, BU33, Vrouwe Henriette,BU65, BU113, BU16, Visarend, BU59,HK60, de Mosselkraker en de UK67 enkelen hiervan wonnen meer dan 1 keer! Wel was er een aanvullende voorwaarde; de winnaar moest aanwezig zijn bij de prijsuitreiking, was dit niet het geval dan ging de prijs naar de nummer 2, of 3 enz. De prijs bestond uit een standaardje en uit 4 waardebonnen van elk € 10,00 dankzij de sponsoren; W.S.V. de Eendracht, FIXET,van HALTEREN watersport en HOPMAN sails.

De laatste winnaar (UK67) trok uit de tientallen formulieren de winnaar van het publiek; dit bleek het formulier van Peter Matthijssen en hij is de winnaar van een voucher voor een dinsdagavondtocht voor 2 personen met alles er op en er aan.

omnniDe V.B.V. prijs is ingesteld door Stichting Omnisport Nederland om de betrokkenheid van de burgers met de Bruine Vloot te bevorderen. De S.O.N. wil hiermee ook het donateurschap van de Bruine Vloot promoten waardoor er een steviger financiële basis wordt gelegd onder het behoud van de traditionele schepen en het behouden van deze schepen in de haven van Spakenburg. De S.O.N. wordt hierin gesteund door de volgende sponsoren;