Eigenlijk schrijven we op deze site alleen maar over het zeilen tijdens de DARP. Uitslagen, regels en wat nog meer belangrijk is omtrent de wedstrijden kunt u hier vinden. Vandaag een stukje over de fotografen van de DARP.

Bird’s Eye View Bunschoten 2020

Op Instagram, Facebook en Twitter doen we het anders. Daar plaatsen we beelden gemaakt door de organisatie, schipper en/of bemanningen. Steeds vaker zijn er externe fotografen aanwezig bij de DARP. De afgelopen jaren hebben de drones van Bird’s Eye View Bunschoten en RotorZ vele beelden gemaakt van de DARP. De foto van BYVB van de DARP heeft zelfs de kalender van National Geographic gehaald. De laatste DARP wedstrijden vaart er soms ook een fotograaf in een bootje mee. Dit is Harry van ’t Veld uit Nijkerk. Normaal fotografeert hij onder andere wielerwedstrijden (album 1-09-2020).

Dat we nu een stukje plaatsen over foto’s en fotografen is omdat we erg blij zijn met de aandacht die zij voor ons genereren. We varen grotendeels met Varend Erfgoed. Dit erfgoed is het ondermaatse kindje van al het erfgoed in Nederland. Veel vrijwilligers verzetten kosteloos werk om deze varende geschiedenis te laten drijven en varen. Door foto’s te maken in hun natuurlijke omgeving (zeilend) geven we Nederland een blik over hoe om te gaan met erfgoed, namelijk door het gewoon te gebruiken en er mee te blijven varen. Daarom deze kleine ode aan de fotografen.

Bedankt fotografen! (check hieronder de laatste posts)

Beelden van Harry van ’t Veld

1 september 2020

25 augustus 2020

21 juli 2020