Beste schippers en  bemanningen,

Op 9 april start de DARP weer met haar  eerste wedstrijd. Wij krijgen te horen dat dat vroeg is, maar niet vroeger dan  normaal. Na deze koude winter is het veel werk de schepen klaar te krijgen.  Aankomende dinsdag 26 maart is daarom weer de Schippersvergadering. U kunt hier  weer al uw ideeën en meningen spuien aan de organisatie. De DARP heeft dit jaar  een feestelijk tintje, wij bestaan 30 jaar en dat is best uniek.

De DARP heeft op Handicap gebied weer  vernieuwingen, deze zullen door Bort Nieuwboer en de anderen van het handicap  systeem worden gepresenteerd. Bij de andere klasses zijn er voorlopig geen  wijzigingen.

Voor iedereen die voorheen de site van de  DARP in de gaten hield zal er een kleine omslag zijn. Nieuwtjes en andere zaken  komen niet meer op de site maar alleen op Facebook. Deze Facebook-pagina is  vanaf de site aan te klikken en word door vele zeilers van de DARP gebruikt voor  nieuwtjes en foto’s. Kijk er gerust eens op rond.

De uitslagen zullen nog wel te vinden zijn  op www.dedarp.nl

Hier nog even een overzicht van de DARP  data:

9 april – start

13 april – voorjaarsrace

30 april – geen  wedstrijd

10 mei – Eendrachtsrace

11 mei – Zuidwal

24 mei – Nacht van  Spakenburg

9 juli – laatste DARP voor  zomerstop

13 augustus – eerste DARP na de  zomerstop

24 september – laatste DARP  2013

27 september – Koster tot Kapelaan  race

12 oktober – Herfstrace

Graag zien wij jullie op 26 maart  (dinsdag) om 20 uur in het clubhuis van WSV de Eendracht op de Oostmaat, u kunt  zich dan ook inschrijven. Indien u niet inschrijft zal u ook niet in het  klassement worden opgenomen.