darp30

Lieve schippers,

De zomer komt er dan toch eindelijk aan. En dat betekend voor de DARP de zomerstop. Komende dinsdag is de laatste wedstrijd voor die zomerstop en omdat de DARP 30 jaar bestaat, proberen we dit jaar een aantal feestelijke tintjes in de competitie te verwerken.

Vergeet komende dinsdag voor de wedstrijd te eten! Want Jan en Willem komen visbakken in het super mooi geworden vernieuwde clubhuis. Van de haringleggerij vind je niets meer terug!

We doen een korte wedstrijd en verzamelen dan bij de Eendracht (Oostmaat 7) voor een feestje. Dus niet te lang aan boord blijven plakken. Jan en Willem komen visbakken en wij zorgen voor stokbrood en salades. Drankjes gewoon bestellen aan de bar. Kosten voor deze lekkernijen komen op € 7,50 p.p. Af te geven bij Marike (HK89).

Het mooist is als alle schippers even inventariseren met hoeveel man ze komen en dat aan Marike doorgeven via de mail, per telefoon, sms, whatsapp of postduif. Dan kunnen we daar rekening mee houden met de inkopen.

Ik hoop alle schippers inclusief bemanning en bevrouwing komende dinsdag te zien bij de Eendracht voor wat ouderwetse gezelligheid. Een betere manier om de zomervakantie in te luiden kan ik niet bedenken!

Tot dinsdag!

Hartelijke groet van de DARP en Marike

www.dedarp.nl/wp