voorkant flyer website

Folder opening Zuyderzee, klik op de afbeelding om te openen.

Het recreatiepark ‘de Zuiderzee’ krijgt een spetterende opening op vrijdagavond 19 juni en zaterdag 20 juni 2015. Bunschoten-Spakenburg presenteert zich als een prachtige watersportgemeente, met fantastische voorzieningen. Voor jong en oud is er veel te beleven. Zorg dat u erbij bent en laat u verrassen!

Er staan verschillende activiteiten op het programma. U treft hier alvast een ingekort overzicht.

Concert op het water
Vrijdagavond om 20.30 uur wordt de officiële opening verricht door Nederlands zeezeiler en filosoof Henk de Velde. Aansluitend staat het Zuiderzeeconcert ‘Het verhaal van Spakenburg’ op het programma. Een orkest waarbij zowel lokale als professionele muzikanten optreden rond de ingang van de drie havens. Dit concert is vanaf het water (per boot) mee te beleven. Ook vanaf de kant kunt u het concert komen beluisteren. Iedereen is van harte welkom!

Open dag recreatiepark ‘de Zuiderzee’
Zaterdag 20 juni vinden er van 10.00 tot 16.00 uur verschillende activiteiten plaats. Rondom de sfeervolle binnenhavens van Spakenburg organiseren de verenigingen in het gebied deze dag allerlei watersportdemonstraties. Zo zijn er onder andere zeil- en roei clinics, een flyboard demonstratie, kinderen kunnen lopen op het water in aqua bubbles en Optimist on tour komt. Er zijn ook diverse scouting activiteiten, zoals vuur-en knopen maken en een survival run. Rond de havens zijn nettenbreiers te vinden en zal een groot lint van ambachtelijke visrokers gevormd worden. Bij de Zuiderzeehaven is er een nautische markt. Ook vinden er diverse muzikale optredens plaats van het Spakenburgse Visserskoor en het Spakenburgse koor De Hoop. Zeezeiler Henk de Velde geeft deze dag een lezing en in het woongebied Zuyderzee wordt een Open Huizen route gehouden.

Complete programma
Het programma wordt de komende weken nog uitgebreid. Via de verschillende communicatiekanalen wordt u op de hoogte gehouden. U kunt de opening ook volgen via www.facebook.com/openingzuiderzee.